Image
Newsec får i uppdrag av Profi Fastigheter att förvalta Kv. Caroli i Malmö.
Newsec får i uppdrag av Profi Fastigheter att förvalta Kv. Caroli i Malmö. Bild: Profi Fastigheter

Newsec tar över förvaltningsuppdrag

Bolag Newsec har fått i uppdrag att förvalta handelskvarteret Caroli i Malmö åt Profi Fastigheter. Avtalet avser kommersiell förvaltning, centrumledning, teknisk förvaltning samt teknisk drift.
Publicerad den 19 Maj 2014

- Vi är självklart mycket stolta över förtroendet att få det kommersiella förvaltningsuppdraget för Kv. Caroli. Vi har gjort stora satsningar inom vår retailavdelning de senaste åren, och våra goda relationer med marknadens aktörer gör att vi kan bidra till att skapa en positiv värdeutveckling av handelsplatsen, säger Ulrich Ahlquist, kundansvarig, Newsec Asset Management.

Kv. Caroli etablerades 1973 men nyinvigdes i augusti 2013 efter en större modernisering och expansion av handelskvarteret. Ambitionen är att utveckla denna del av Malmö och skapa en attraktiv plats för hela Öresundsregionen.

- Vi har under många år arbetat hårt med handelskvarterets utformning, omdaning och vår vision att etablera en ny mötesplats i Malmö. Efter att ha färdigställt projektet i början av året har vi efter noggrant övervägande beslutat att välja Newsec som samarbetspartner avseende den kommersiella förvaltningen av Kv. Caroli. Newsecs samlade erfarenheter och kompetens inom handel samt lokala närvaro i Malmö kommer bidra positivt till den fortsätta förädlingen av Kv. Caroli, säger Thomas Sipos, vice vd på Profi.

Kv. Caroli innefattar 16 000 kvadratmeter och Newsecs uppdrag avser kommersiell förvaltning, centrumledning, teknisk förvaltning och teknisk drift av handelskvarteret.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige