Image

Profi hyr ut i Caroli

Uthyrning Profi har tecknat fyra nya hyresavtal i Caroli i Malmö.
Publicerad den 15 Maj 2013

Profi har tecknat fyra nya hyresavtal om totalt cirka 700 kvadratmeter i kvarteret Caroli i Malmö med tillträde under sommaren och öppning den 22 augusti. De nya hyresgästerna är Hamrelius Bokhandel, Tele 2, Kicks och Choco Mania.

Profi genomför en total ombyggnation av kvarteret Caroli och kommer under hösten 2013 öppna den sista av tre etapper i det 16 000 kvadratmeter stora handelskvarteret. Sedan tidigare har bland annat Ica Malmborgs, Vapiano och ett större mattorg med sju olika koncept öppnat.

- Etableringarna av Hamrelius Bokhandel, Tele 2, Kicks och Choco Mania ligger helt i linje med vår strategi för kvarteret Caroli att skapa ett brett handelskvarter med en mix av personliga butiker tillsammans med etablerade hyresgäster som Ica, H&M, Lindex och Vapiano, säger Magnus Ungmark, regionchef på Profi.

Hamrelius Bokhandel flyttar från sina nuvarande lokaler på Södergatan.
- Vi tycker att kvarteret Caroli verkar väldigt lockande. De är bara färdiga med en tredjedel idag och har kolossalt många restauranger. Redan idag ser man vid lunchtid hur mycket folk det är där, säger Gudmund Hamrelius.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige