Image

Profi hyr ut i Caroli - nu nästan fullt

Uthyrning Profi Fastigheter har hyrt ut ytterligare cirka 2 200 kvadratmeter handel- och restaurangyta i Kv. Caroli för inflyttning under kvartal 4. I och med uthyrningarna är Caroli nu fyllt till 97 procent.
Publicerad den 25 Oktober 2013

Det nya Kv. Caroli, som ägs av Profi Fastigheter, har stort fokus på service, mat och mode. Profi Fastigheter har tecknat kontrakt med Bianchi Café, G-Star, Dressmann, Synoptik, Textilbruket, Önska och Bikram Yoga om sammanlagt cirka 2 200 kvadratmeter för inflyttning under årets sista kvartal. Uthyrningsgraden uppgår därmed till cirka 97 procent.

- Vi är oerhört stolta över det stora intresset för Kv. Caroli. Vårt uthyrningsteam har gjort ett mycket bra arbete med att fylla Kv. Caroli till bredden med intressanta hyresgäster, säger Thomas Sipos, vice vd för Profi Fastigheter.

- Vi har lyckats med vår vision, att etablera en ny mötesplats i Malmö och har uppnått den mix av mode och mataktörer som krävs för att flytta en del av staden. När vi skapade konceptet som resulterade i Kv. Caroli utgick vi ifrån vad Malmöborna vill ha. Med den senaste mycket lyckade öppningen av Melker Anderssons Köttbaren är Kv. Caroli på väg att etablera sig som Malmös främsta matdestination, säger Thomas Sipos.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige