Image
Göteborg.
Göteborg. Bild: Istock

Magnolia köper mark i Göteborg av Veidekke

Transaktioner Magnolia Bostad tecknar avtal om förvärv av mark med lagakraftvunnen detaljplan i Nya Hovås, Göteborg. På fastigheten Hovås 451:67 planeras cirka 180 boenden om cirka 11 200 kvadratmeter BTA.
Publicerad den 20 December 2019
Annons
Image

Förvärvet sker som en bolagsaffär och säljare är Veidekke Eiendom. Fastigheten ligger i Nya Hovås, nära havet och naturen samt nära till centrala Göteborg.
– Fastigheten har ett fint läge i Nya Hovås med närhet till naturupplevelser samtidigt som det har bra kommunikationer. Detta är ett av de första områden som vi utvecklar i Göteborg och vi är glada över att få vara del av det framgångsrika stadsutvecklingsprojektet Nya Hovås, säger Niklas Ohldin, Regionchef Väst.
– Vi gör kontinuerligt optimeringar av vår byggrättsportfölj och vi är mycket nöjda med affärssamarbetet med Magnolia. Vi önskar dem välkomna in i Hovås där vi också fortsätter vår utveckling av nya projekt, säger Leif Danielsson, affärsenhetschef Riks på Veidekke Eiendom.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige