Image

Flera nya konsulter till Real Competence

Bolag Marielle Almgren, Jessica Gräsberg, och Jens Palmö blir nya interimskonsulter i Stockholm och Sanna Herre är ny medarbetare på kontoret i Falun.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Sanna Herre, Marielle Almgren och Jessica Gräsberg är nya medarbetare på Real Competence. Bild: Real Competence
Sanna Herre, Marielle Almgren och Jessica Gräsberg är nya medarbetare på Real Competence.

Marielle Almgren är civilingenjör från KTH och har en gedigen bakgrund som bland annat projektledare transaktion och som analytiker på Kungsleden. Jessica Gräsberg har lång erfarenhet inom Jernhusen som bland annat uthyrare och controller.

Jens Palmö är civilekonom och har tidigare arbetat som redovisningsekonom och junior controller för fastighetsbolag.Sanna Herre har läst ekonomi- och fastighetsteknikprogrammet vid Högskolan i Gävle och har erfarenhet som fastighetsförvaltare och som fastighetsmäklare.

– Det känns väldigt bra att kunna välkomna dessa duktiga och erfarna fastighetsekonomer till Real Competence. Vi känner en fortsatt stark efterfrågan och vi ser fram emot att jobba tillsammans med dem i såväl deras nuvarande som framtida uppdrag, säger vd Jens Johansson

– Även vår rekryteringsverksamhet har en ökad efterfrågan och vår fasta förankring i fastighetsbranschen, både vad gäller kompetens och nätverk, samt vår spetskompetens inom HR gör oss väl skickade att möta denna efterfrågan, säger Jens Johansson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Real Competence på Branschguiden

Real Competence förser den svenska fastighetsbranchen med kvalificerade tjänser inom inhyrning, rekrytering och rådgivning. Genom vår erfarenhet och vårt kunnande har vi lärt oss att kompetensförsörjning i fastighetsbranschen kräver ett långsiktigt engagemang och en djup förståelse. Real Competence erbjuder bred kompetens inom till exempel fastighetsvärdering, analys, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Läs mer om Real Competence på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhult: Därför lämnar Klövern Karlstad

Bolag Klövern säkrar miljardintäkter när man säljer alla sina fastigheter i Karlstad. För Fastighetssverige berättar Rutger Arnhult om anledningen till försäljningen och framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY