Image

Studentresurs rekryterar ny vd

Karriär Real Competence har anställt Cecilia Gardner Larsson som vd till dotterbolaget Studentresurs.
Publicerad den 20 September 2016

– Det finns ett stort intresse från studenterna att få erfarenheter och kontakter i branschen. Många utbildningar har ingen obligatorisk praktik och då fyller Studentresurs en särskilt viktig funktion. Företagen behöver samtidigt snabba och flexibla lösningar för att täcka sina resursbehov, säger Jens Johansson, ordförande för Studentresurs AB.

Cecilia Gardner Larsson är civilingenjör med inriktning Fastighetsekonomi från KTH. Hon har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen från olika roller inom bland annat Vasakronan, Niam och Newsec.

– Jag ser fram emot att få använda min samlade erfarenhet och ta Studentresurs till nästa nivå. Målet är att hjälpa alla studenter till en bra start i arbetslivet i fastighetssektorn. Jag hoppas att alla företag tar chansen att hyra in och rekrytera framtidens bästa medarbetare, säger Cecilia Gardner Larsson.

– Cecilias gedigna erfarenhet och stora nätverk i fastighetsbranschen i kombination med hennes affärsmässiga driv och intresse för människor gör att jag är övertygad om att hon är rätt person att leda Studentresurs, säger Jens Johansson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Real Competence på Branschguiden

Real Competence förser den svenska fastighetsbranchen med kvalificerade tjänser inom inhyrning, rekrytering och rådgivning. Genom vår erfarenhet och vårt kunnande har vi lärt oss att kompetensförsörjning i fastighetsbranschen kräver ett långsiktigt engagemang och en djup förståelse. Real Competence erbjuder bred kompetens inom till exempel fastighetsvärdering, analys, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Läs mer om Real Competence på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY