Image

Fabege förstärker projektteamet

Bolag Fabege rekryterar Emilie Larsson och Johanna Axe till sin projekt- och förädlingsgrupp.
Publicerad den 13 Juni 2018
Johanna Axe. Bild: Fabege
Johanna Axe. Emilie Larsson. Bild: Fabege
Emilie Larsson.

Emilie Larsson började som projektledare för nyproduktion hos Fabege den 4 juni och kommer jobba som projektledare för stadsbyggnadsprojekt Haga Norra. Hon började sin bana som ingenjör på arkitektkontoret Joliark och har därefter jobbat som projekteringsledare på bland annat Niras och Peab. Senaste året på Peab hade hon en roll som entreprenadingenjör.

– Jag har valt att börja på Fabege då jag tycker företaget jobbar på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt och har ett nära samarbete med både kunder och entreprenörer, säger Emilie.

I september börjar Johanna Axe på Fabege som projektledare för ombyggnad och hon kommer närmast från Arcona i en roll som projekteringsledare för projekten hotell Downtown Camper och Astoria på Nybrogatan. Tidigare har Johanna Axe varit projektledare på Hedström & Taube projektledning och inom Arcona har hon haft roller som produktionsledare, produktionschef, kvalitet- och miljöansvarig samt fuktsäkerhetsansvarig.

– Det är viktigt för mig att jobba långsiktigt, både vad gäller produkt och teknikval, men även med affären och relationerna. Att valet föll på Fabege är just långsiktigheten och den väl definierade värdegrunden, säger Johanna.

– Vi är väldigt glada att vi har lyckats rekrytera två medarbetare för att stärka kompetensen i våra egna projekt. Det gör att vi ytterligare kan utveckla vårt samarbete med kunder och entreprenörer i kommande projekt, säger Klas Holmgren chef för projekt och förädling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige