Image

Diös hyr ut i Borlänge

Uthyrning Den 1 september flyttar Nethouse in i nya lokaler på Borganäsvägen i Borlänge.
Publicerad den 20 April 2017
Annons
Image
Diös hyr ut på Borganäsvägen. Bild: Diös
Diös hyr ut på Borganäsvägen.

Flytten går helt i linje med företagets satsning inför framtiden, med mål att dubbla antalet anställda i Borlänge. Lokalerna utvecklas just nu av Diös.

– Vi är jätteglada att vi har möjlighet att tillgodose Nethouses behov av centrala och inspirerande kontorslokaler inför deras framtidssatsning och kommande rekrytering. Att lokalerna ligger i centrala Borlänge skapar också ett ökat flöde i stadskärnan vilket är positivt för Borlänges stadsutveckling, säger Mikael Hartmeier, uthyrare på Diös i Borlänge.

– Flytten till den nya lokalen känns enormt spännande och lokalen representerar mycket av det vi vill åstadkomma och positionera oss som, både mot våra kunder och våra medarbetare. Lokalen är unik med stora ytor och högt i tak vilket möjliggör en trivsam och kreativ miljö för våra medarbetare. Nu kommer vi kunna ta emot våra kunder i en unik miljö, det skapar förutsättning för fler och bättre kundrelationer säger AnnaMaria Löffler, sälj- och marknadsansvarig för Nethouse i Dalarna.

Nethouse är ett IT-management konsultföretag med cirka 160 anställda i Sverige. I Borlänge arbetar i dagsläget 24 personer.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY