Image

Bonnier hyr ut i Hornstull

UTHYRNING Bonnier Fastigheter har nu hyrt ut 2 000 kvadratmeter i fastigheten Sågen 19 i Hornstull.
Publicerad den 11 Juni 2009
Annons
Image

I augusti flyttar Travel Card in tätt följt av PAN Vision som har inflyttning i
början av december. I fastigheten sitter sedan tidigare Itrim och Arbetsmiljöforum förutom ett flertal butiker i gatuplan. Hittills har därmed 2 000 kvadratmeter av kontorsytorna hyrts ut.

- Det känns roligt att både Travel Card och PAN Vision väljer att flytta sina huvudkontor till dynamiska och kreativa Hornstull säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter. Det är två spännande och expansiva företag som känns helt rätt för området.

- PAN Vision har valt att lägga sitt nya kontor vid Hornstull för att vi har fått
möjligheten att komma in i ett bra hus med en professionell fastighetsförvaltning som reflekterar den kravprofil vi hade. Dessutom känns de planer som finns för att omdana och utveckla Hornstull spännande, säger PAN Visions vd Per Almgren.

Sågen 19 har genomgått en totalrenovering och har nu en standard som är likvärdig med ett nyproducerat kontor. Under hösten kommer även fasaden i gatuplan att rustas upp.

Färdigställandet av Sågen 19 är det första steget i Bonnier Fastigheters del i det
stadsförnyelseprojekt som fastighetsägarna, SL och Stockholms stad planerar i Hornstull.

Om Bonnier Fastigheter
Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985 för att förvalta och utveckla Bonnierkoncernens fastighetsinnehav. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter inom Storstockholm. Merparten av fastigheterna är centralt belägna i Stockholms innerstad, men vi satsar även på de expansiva områdena Häggvik och Kungens Kurva. För närvarande äger och förvaltar bolaget fastigheter med en total yta av cirka 200 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY