Image
Mikael Granath, vd för Willhem.
Mikael Granath, vd för Willhem. Bild: Willhem

Willhem köper för 800 miljoner i Halmstad

Transaktioner Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Halmstad genom förvärv av 330 lägenheter på Slottsmöllan till ett överenskommet fastighetsvärde om 817,6 miljoner kronor.
Publicerad den 9 December 2021

Affären avser fastigheterna Halmstad 9:182 och Halmstad 9:185 som är belägna utmed Sperlingholmsvägen och Tegelbruksvägen på Slottsmöllan i de norra delarna av Halmstad. Säljare är Land Bo Fastighets Tegelbruk AB.

Fastigheternas uthyrbara area uppgår till totalt 20 070 kvadratmeter fördelat på 330 bostadslägenheter om 19 005 kvadratmeter och lokaler om 1 065 kvadratmeter. Till fastigheterna hör även 198 parkeringsplatser. Lägenheterna är i storlekarna 1-4 rum och kök och har modern standard.

– Vi har länge velat växa i Halmstad och är glada för de här fina fastigheterna som kompletterar de fastigheter vi redan äger på orten mycket bra, säger Willhems vd Mikael Granath.

Tillträde beräknas ske 14 december.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige