Image

Västerkulla köper hotellfastighet av Slättö

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal med Slättö om att köpa fastigheten Stadsvakten 4 i centrala Norrköping.
Publicerad den 2 December 2016
Annons
Image

Den under 2014 helrenoverade fastigheten har First Hotel Central och restaurang Stadsvakten som hyresgäster. Totalt innehåller fastigheten cirka 3 100 kvadratmeter som bland annat fördelas på 76 hotellrum, wellnessytor, restaurang och bar.

Norrköpings hotellmarknad har de senaste åren utvecklats positivt och uppvisar rumspris och beläggning som överstiger riksgenomsnittet.

– Det här är en riktigt bra hotellfastighet som passar perfekt in i vår portfölj- och expansionsstrategi vilken innebär att vi har för avsikt att förvärva hotellfastigheter i medelstora städer för cirka fem miljarder kronor, säger Clas Hjorth, vd för Västerkulla Hotell Holding AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige