Image
Västerkulla köper Scandic CH i Gävle.

Västerkulla fortsatt på offensiven: "Ser verkligen fram emot året"

Bolag Efter att Västerkulla Hotell förvärvat Scandic CH i Gävle från Blackstone och Areim delar bolagets vd, Clas Hjorth, med sig av sina tankar om 2020.


Blackstone och Areim säljer till Västerkulla

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal med Blackstone och Areim om förvärv av fastigheten Gävle Norr 20:6 i centrala Gävle med Scandic CH som största hyresgäst.


Västerkulla köper hotell i Falun

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal om förvärv av fastigheten Bergmästaren 22 i centrala Falun. Fastigheten bedöms tillträdas under februari 2019.


Västerkulla köper hotell av Brunswick

Transaktioner Västerkulla Hotell köper en hotellfastighet i centrala Sundsvall av Sveafastigheter Fersen II, ett bolag som förvaltas av Brunswick.


Västerkulla köper hotellfastighet i Örebro

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal med Klövern om köp av fastigheten Bageriet 2 i centrala Örebro.


Clas Hjorth på tre stolar: ”Många kvällar och helger”

Sverige Clas Hjorth om sina tre (!) jobb i branschen, målet för Västerkulla Hotell och skillnaden mellan kommersiella fastighetsbranschen och hotell: ”Man kanske skickar en blomma över jul”.


Västerkulla köper hotellfastighet av Slättö

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal med Slättö om att köpa fastigheten Stadsvakten 4 i centrala Norrköping.


Clas Hjorth till Magnolia Bostad

Karriär Magnolia Bostad rekryterar Clas Hjorth som ansvarig för hotellutveckling. Hans första projekt blir att leda arbetet med utvecklingen av ett nytt hotell i Frihamnen, Göteborg.


Intern vd-lösning på Home Properties

Karriär Per-Olov Karlsson har tillträtt som ny vd på Home Properties. Han har närmast varit fastighetschef på bolaget.


Clas Hjorth går över till konsultbolag

Karriär Efter nästan tio år som vd på Home Properties lämnar Clas Hjorth bolaget. Han går nu till en chefsposition på ett stort konsultbolag.