Image

Clas Hjorth till Magnolia Bostad

Karriär Magnolia Bostad rekryterar Clas Hjorth som ansvarig för hotellutveckling. Hans första projekt blir att leda arbetet med utvecklingen av ett nytt hotell i Frihamnen, Göteborg.
Publicerad den 3 September 2015
Clas Hjorth. Bild: Magnolia Bostad
Clas Hjorth.

Clas Hjorth har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från DTZ och en befattning som Head of Corporate Finance. Innan dess innehade han posten som vd för Home Properties och dessförinnan var han CFO inom Hufvudstaden och Diligentia.

Hösten 2014 utsåg Göteborgs kommun Magnolia Bostad till en av vinnarna i markanvisningstävlingen om förvandlingen av Frihamnen. Magnolia Bostad kommer här att utveckla cirka 150 hyresrätter och ett hotell med cirka 300 gästrum, konferensavdelning och restaurang. Clas Hjorth kommer att leda arbetet med utvecklingen av hotellfastigheten.

– Jag hälsar Clas hjärtligt välkommen till vårt team. Han kommer med sin gedigna bakgrund, sitt omfattande nätverk i fastighetsbranschen och sina djupa kunskaper om hotellutveckling att utgöra en ovärderlig förstärkning av Magnolia Bostads organisation. Det känns mycket bra att kunna placera honom i förarsätet när det gäller utvecklingen av hotellet i Frihamnen, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör för Magnolia Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige