Image
Viktoria Nilsson rekryteras till Vasakronan.
Viktoria Nilsson rekryteras till Vasakronan. Bild: Vasakronan

Vasakronan rekryterar från Atrium Ljungberg

Karriär Viktoria Nilsson rekryteras till en ny tjänst som marknadschef på Vasakronan. Hon har tidigare arbetat på Vasakronan men kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon varit marknadsstrateg.
Publicerad den 3 Maj 2019

Funktionerna för marknad, it och utveckling kommer samtidigt att samordnas för att bättre kunna utveckla ett bredare kunderbjudande. Förutom skräddarsydda och nyckelfärdiga lokaler är coworking en ny del i erbjudandet. Kunderna kommer få tillgång till en kombination av olika typer av arbetsplatslösningar, och avtalstiderna kommer att bli mer flexibla. Peter Östman som är Vasakronans kommunikationschef kommer att ansvara för samordningen.

– Det här är en naturlig utveckling av hur vi sedan en tid arbetat med vårt kunderbjudande. Vi kommer successivt förstärka resurserna för att hantera ett bredare och mer modernt erbjudande. Flexiblare avtalstider, ett ökat inslag av tjänster och nya digitala kundgränssnitt är spännande inslag för hela vår bransch. För oss innebär det att vi måste öka fokus och handlingskraft i den utvecklingen, säger Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Premiummärke öppnar hos noterad jätte

Uthyrning Hovleverantören väljer tung aktör som hyresvärd när man öppnar första butiken i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY