Image

Svenssons i Lammhult öppnar i Mood

Uthyrning I början av 2018 öppnar Svenssons i Lammhult sina dörrar till en ny butik i Mood Stockholm. I den nya butiken kommer även Svenssons inredningstjänst Studio Svensson ha en framskjuten placering. 
Publicerad den 31 Oktober 2017
Svenssons i Lammhult öppnar i Mood. Bild: Svenssons i Lammhult
Svenssons i Lammhult öppnar i Mood.

– Vi har länge tittat på en central butiksplacering i Stockholm och är väldigt glada att nu få möjligheten att etablera oss i Mood Stockholm i samband med att vi även firar 120 år på marknaden. Mood Stockholm är en perfekt destination för oss på grund av dess tillgängliga läge och spännande butiksmix. Vi ser fram emot att bli en del av det inredningskluster som vuxit fram i Mood-kvarteret, säger Christian Resell, vd för Svenssons i Lammhult.

Svenssons i Lammhult grundades år 1898 och firar i år 120 år som återförsäljare av möbler och inredning av högsta kvalitet. För Mood Stockholm innebär den nya butiken att man ytterligare stärker handelsplatsens utbud inom möbler och inredning i premiumsegmentet.

– Vi ser ett ökat intresse för inredning hos våra kunder och därmed känns det väldigt roligt att Svenssons i Lammhult väljer att etablera sig hos oss. Studio Svenssons erbjudande av inredningshjälp med fokus på personlig service och skräddarsydda lösningar rimmar väl med det vi alltid eftersträvar på Mood Stockholm; att ge våra besökare service som är det lilla extra, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Svenssons i Lammhult öppnar i Mood Stockholm i början av 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige