Image
Simon Sjöbom och Carl Zetterqvist.
Simon Sjöbom och Carl Zetterqvist. Bild: SPG

SPG rekryterar utvecklingschef från Skanska

Bolag SPG har rekryterat Simon Sjöbom till den nya rollen som utvecklingschef till Stockholmskontoret.
Publicerad den 25 Oktober 2019

Simon Sjöbom kommer närmast från Skanska där han arbetat nästan fem år. Simon har haft rollen som produktionschef och nu senast rollen som projektchef. Han har varit djupt involverad i nybyggnationen av Nya Södertälje sjukhus samt den pågående tillbyggnaden av S:t Görans sjukhus. Han har en examen från KTH med en kandidat inom byggteknik och ekonomi.
– Vi har i dag en stor portfölj av utvecklingsprojekt inom bostäder och omsorg. Vi har därför valt att rekrytera Simon Sjöbom till att vara överordnat ansvarig för att utvecklingsprojekten i Sverige genomförs enligt plan, säger Carl Zetterqvist, Head of Investment & Asset management på SPG.
– Jag ser framemot och förverkliga de pågående projekten som SPG har inom bostäder och omsorg och ser även framemot att vara delaktig i kommande förvärv av byggrätter inom samma segment, säger Simon Sjöbom.

Simon Sjöbom tillträder sin nya tjänst 5 december 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tarpen i ny satsning – "mycket hårdare konkurrens nu"

Transaktioner Tarpen Nordic var tidiga in i dagens kanske hetaste segment – samhällsfastigheter. För snart två år sedan avyttrade Tarpen hela sitt bestånd – nu bygger man upp ett nytt, inom samma segment och med samma investerarklientel som tidigare. Grundaren Mark Butler berättar här om den nya satsningen och om vad bolaget är mest intresserat av framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY