Image

SPG förstärker sitt team – rekryterar tre

Karriär Simen Gunnerud, Ida Sylvan och Jonas Nolin tillträdde sina tjänster i september.
Publicerad den 18 Oktober 2016
Ida Sylvan. Bild: SPG
Ida Sylvan. Jonas Nolin. Bild: SPG
Jonas Nolin. Simen Gunnerud. Bild: SPG
Simen Gunnerud.

Scandinavian Property Group, SPG, startade under 2012 en satsning på att utveckla bostäder i tillväxtområden i Sverige och Norge. SPG har i dag cirka 3 000 hyresrätter och bostadsrätterunder projektering och produktion i Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Karlstad,Örebro, Nykvarn, Malmö, Bærum, Sandnes, Jessheim och Oslo. Målsättningen är att fortsätta investera i nya bostadsprojekt och växa ytterligare i segmentet.

För att kunna fortsätta leverera högkvalitativa projekt samt öka befintlig
projektportfölj har tre nya medarbetare rekryterats till Stockholms- och Oslokontoret.

Till Stockholmskontoret har Ida Sylvan samt Jonas Nolin rekryterats och i Oslo, Simen Gunnerud, för att förstärka investment & asset management-teamet.

Ida är nyutexaminerad civilingenjör från KTH med inriktning samhällsbyggnad
och har även erfarenhet från både Svenska Hyreshus samt Humlegården Fastigheter.

Jonas är utbildad vid Lunds universitet och har en magisterexamen inom finans, han kommer närmast från Hemsö där han varit finansanalytiker.

Simen är utbildad vid Norges Handelshögskola och har en master inom ekonomi och kommer närmast från BDO Revision. Samtliga har tillträtt sina tjänster under september månad.

SPG har sedan starten i 2004 genomfört transaktioner för dryga 50 miljarder kronor och har per i dag en förvaltnings- och utvecklingsportfölj om cirka tio miljarder kronor.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY