Image

SPG förstärker sitt team – rekryterar tre

Karriär Simen Gunnerud, Ida Sylvan och Jonas Nolin tillträdde sina tjänster i september.
Publicerad den 18 Oktober 2016
Ida Sylvan. Bild: SPG
Ida Sylvan. Jonas Nolin. Bild: SPG
Jonas Nolin. Simen Gunnerud. Bild: SPG
Simen Gunnerud.

Scandinavian Property Group, SPG, startade under 2012 en satsning på att utveckla bostäder i tillväxtområden i Sverige och Norge. SPG har i dag cirka 3 000 hyresrätter och bostadsrätterunder projektering och produktion i Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Karlstad,Örebro, Nykvarn, Malmö, Bærum, Sandnes, Jessheim och Oslo. Målsättningen är att fortsätta investera i nya bostadsprojekt och växa ytterligare i segmentet.

För att kunna fortsätta leverera högkvalitativa projekt samt öka befintlig
projektportfölj har tre nya medarbetare rekryterats till Stockholms- och Oslokontoret.

Till Stockholmskontoret har Ida Sylvan samt Jonas Nolin rekryterats och i Oslo, Simen Gunnerud, för att förstärka investment & asset management-teamet.

Ida är nyutexaminerad civilingenjör från KTH med inriktning samhällsbyggnad
och har även erfarenhet från både Svenska Hyreshus samt Humlegården Fastigheter.

Jonas är utbildad vid Lunds universitet och har en magisterexamen inom finans, han kommer närmast från Hemsö där han varit finansanalytiker.

Simen är utbildad vid Norges Handelshögskola och har en master inom ekonomi och kommer närmast från BDO Revision. Samtliga har tillträtt sina tjänster under september månad.

SPG har sedan starten i 2004 genomfört transaktioner för dryga 50 miljarder kronor och har per i dag en förvaltnings- och utvecklingsportfölj om cirka tio miljarder kronor.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige