Image

Scandic lämnar Karlshamn

Bolag Scandic lämnar Scandic Karlshamn den 31 december 2013, i och med att avtalet med fastighetsägaren Nytäppets Fastighets AB löper ut.
Publicerad den 27 November 2012

Scandic har drivit hotellet i Karlshamn, som har 101 rum och 3 mötesrum, sedan 1984. Närliggande hotell inom Scandic-kedjan är Scandic Karlskrona, 55 kilometer österut, som öppnade så sent som 2010.

- Det är förstås tråkigt att lämna hotellet, men vi har kommit fram till att det inte är ett alternativ att förnya kontraktet, säger Camilla Klüft, hotelldirektör på Scandic Karlshamn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY