Image

RED gör dubbla rekryteringar

Bolag RED Management rustar för fortsatt expansion och expanderar teamet med två nya medarbetare.
Publicerad den 18 September 2018

John van Bruggen började innan sommaren som projektledare och fastighetsutvecklare. Han kommer närmast från Arcona och rollen som affärschef.

Alexander Tchibaline kommer närmast från studier vid KTH och kommer arbeta brett i teamet med fastighetsutvecklingsfrågor.

– Vi ser en stark efterfrågan på RED Managements tjänster för ledning och rådgivning i fastighetutvecklingsprojekt från ett byggherreperspektiv, och förstärker därför teamet med två nya medarbetare. Vi arbetar i många större projekt där vi behöver vara flera personer för att hinna hantera alla frågor. Genom att komplettera erfarna projektledare med mer juniora personer skapar vi mer värde för kunderna, säger vd:n Per Linder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige