Image
Ica Nära öppnar i Kv Mitten.
Ica Nära öppnar i Kv Mitten. Bild: Nybrofast

Nybrofast hyr ut till Ica

Uthyrning Kv Mitten och Ica Sverige har tecknat ett tioårigt avtal gällande en Ica Nära-butik om drygt 1 000 kvadratmeter i Barkarby. Butiken kommer att ha stort fokus på färskvaror, färdiga måltider samt inspiration för måltidslösningar. Butiken väntas öppna under det första halvåret 2025.
Publicerad den 12 Maj 2022

Kv Mitten är centralt placerat i det nya området vid Barkarby station med en tunnelbaneuppgång inom fastigheten. Projektet som omfattar cirka 25 000 kvadratmeter BTA kommer innehålla bostäder, kontor, gym, butiker, restaurang och service.
– Vi är otroligt glada över att ha tecknat det första hyresavtalet på Veddesta-sidan i Barkarby med en så pass stark part som Ica. Uthyrningen bekräftar kvarterets attraktivitet med sitt spännande innehåll och centrala läge i området med direkt access till tunnelbanan. Vi har flera pågående hyresgästdiskussioner och hoppas kunna presentera ytterligare hyresgäster i Kv Mitten inom kort; säger Johanna Boltzius, marknadschef för Kv Mitten.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige