Image

Ny kvalitetschef på Property Partner

Karriär Property Partner förstärker organisationen med Mia Nordvall som chef för företagets kvalitetsarbete och HR.
Publicerad den 18 Januari 2016
Mia Nordvall. Bild: Property Partner
Mia Nordvall.

Mia Nordvall har en mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen med liknande befattningar, senast hos CBRE Basale. Hennes uppdrag på Property Partner blir att bidra till att kvalitetsutveckla verksamheten mot visionen att vara ett självklart val vid förfrågningar om fastighetsförvaltning.

- Property Partner verkar vara ett intressant företag med en tydlig vision om att växa på förvaltningsmarknaden. Med stor inspiration ska jag bidra till att utveckla företagets kvalitets- och miljöarbete för en bättre leveranskvalitet. Inom HR-området ska jag verka för en ökad kännedom om företaget hos potentiella medarbetare, säger Mia Nordvall.

- Som ett led i vår vision så har vi valt att ytterligare förstärka vår organisation. Att vi nu får tillgång till Mias erfarenhet och kunnande inom kvalitetsarbete kommer att stärka Property Partner. Vi är väldigt nöjda över att Mia har valt att börja arbeta hos oss, säger Marcus Gärdebrandt, ägare och vd för Property Partner.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Brf-köp hävs efter utebliven betalning

Transaktioner En bostadsrättsförening i Malmö skulle betala närmare 36 miljoner kronor för att friköpa en tomträtt från kommunen – men nu blir förvärvet inte av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige