Image

Ny verksamhetschef på Property Partner

Bolag Property Partner förstärker organisationen med Johnny Molén som verksamhetschef för teknisk förvaltning.
Publicerad den 8 December 2015
Johnny Molén blir ny verksamhetschef för Property Partners tekniska förvaltning. Bild: Property Partner
Johnny Molén blir ny verksamhetschef för Property Partners tekniska förvaltning.

Johnny Moléns uppdrag på Property Partner blir att utveckla den tekniska organisationen med en väl fungerande metodik och systematik inom förvaltning, projektledning, energioptimering och drift.

- Jag sökte nya utmaningar och tyckte att Property Partner verkade vara ett intressant företag. Jag har lockats av deras ambitioner och får möjlighet att vara med och utveckla företaget och den verksamhet som jag leder. Property Partner har en väldigt spännande resa framför sig och det inspirerar mig, säger Johnny Molén.

- Som ett led i vår vision att vara ett självklart val vid förfrågningar om fastighetsförvaltning så har vi valt att förstärka vår organisation. Att vi nu får tillgång till Johnnys erfarenhet och kunnande av att organisera och leda personal i expansiva skeden, kommer att stärka Property Partner ytterligare. Vi är väldigt glada över att Johnny har valt att börja arbeta hos oss, säger Marcus Gärdebrandt, ägare och vd för Property Partner.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Brf-köp hävs efter utebliven betalning

Transaktioner En bostadsrättsförening i Malmö skulle betala närmare 36 miljoner kronor för att friköpa en tomträtt från kommunen – men nu blir förvärvet inte av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige