Image

Nordic PM får driftuppdrag av Altira

Bolag Nordic PM har tecknat avtal med Altira AB, som ger Nordic PM ansvar för den tekniska driften av Altiras fastighetsbestånd.
Publicerad den 11 Februari 2016
Hotell Foresta på Lidingö. Bild: Nordic PM
Hotell Foresta på Lidingö.

Fastigheterna, som utgörs av Hotell Foresta på Lidingö, Rådanskolan i Sollentuna samt Salems vårdcentral i Rönninge, omfattar sammanlagt drygt 20 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

I samband med det nytecknade avtalet nyanställer Nordic PM en drifttekniker, Örjan Johansson, som kommer att ansvara för den tekniska driften av fastigheterna. Han kommer närmast från Altira och har tidigare även varit anställd hos HSB.

– Vi är mycket glada över att ha fått detta uppdrag och Altiras förtroende och ser fram emot att vara samarbetspartner till dem. Vi gläds också över den rekrytering som detta medfört och vi hälsar Örjan varmt välkommen i Nordic PM:s fastighetsteam, säger Niko Paleovrachas, huvudansvarig för fastighetsförvaltning på Nordic PM.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige