Image

Newsec tillsätter vd för Estland

Bolag Newsec satsar hårt i Estland och tillsätter nu Roul Tott som vd för Newsec Estland.
Publicerad den 13 Maj 2011

- Jämfört med Norden är den baltiska marknaden fortfarande ung. Det verkar som att Estland nu ligger steget före det andra baltiska länderna. Vi behöver ett professionellt team här som ska stödja nordiska och europeiska investerare, våra lokala kunder och hyresgäster, för att undvika de kostsamma misstag som har gjorts tidigare och för att lägga grunden för framgångsrika fastighetsaffärer i framtiden, säger Ricardas Cepas, vd för Newsec i Baltikum.

Roul Tutt har en bakgrund inom bankvärlden. Han kommer närmast från rollen som chef för retail and corporate banking på Marfin Pank Eesti AB.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.