Image

Newsec rekryterar centrumchef från Citycon

Karriär Newsec Asset Management har rekryterat Peter Appelgren som ny centrumchef i förvaltningsuppdraget för Svenska Bostäder avseende Vällingby City. Peter Appelgren har sedan 1986 arbetat med förvaltning och utveckling av handelsfastigheter och tillträder sin nya position under mars månad.
Publicerad den 5 Mars 2012
Peter Appelgren. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Peter Appelgren. Bild: Newsec.

- Det är mycket tillfredsställande att kunna välkomna Peter Appelgren till Newsec och till positionen som ny centrumchef i Vällingby City. Peter har en gedigen erfarenhet av, och stor kunskap om, detaljhandeln och kommer att skapa ett mervärde för såväl oss som för våra kunder, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.

Peter Appelgren har sedan 1986 arbetat med förvaltning och utveckling av handelsfastigheter för bland andra Freke Detaljhandeskonsult, NCM Donaldsons och senast Citycon, där han ansvarat för Åkersberga Centrum samt Strömpilen och Länken i Umeå. Han tillträder positionen den 14 mars.
- Jag ser fram emot att tillsammans med uppdragsgivaren och mina blivande kolleger ta mig an detta uppdrag som är en spännande utmaning. Vällingby har en unik position på Stockholmskartan där kombinationen av lång historia och nyligen genomförd utbyggnad skapar en bra grund att förädla konceptet för framtiden, säger Peter Appelgren tillträdande centrumchef för Vällingby City som förvaltas av Newsec på uppdrag av Svenska Bostäder.

I samband med att Peter Appelgren tillträder sin position som centrumchef är den nya förvaltningsorganisationen komplett där Peder Berendsen, tidigare Tuna Park, blir centrumledare i Vällingby City.

Newsec Asset Management förvaltar, på uppdrag av Svenska Bostäder, Vällingby City från den 1 januari 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige