Image

Newsec rekryterar analyschef till Retail

Karriär Newsec rekryterar Ann-Marie Johansson som ny analyschef inom Newsec Retail. Hon kommer närmast från Centrumutveckling där hon varit vice vd och analyschef. Hon tillträder sin nya position i januari.
Publicerad den 29 November 2012
Ann-Marie Johansson. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Ann-Marie Johansson. Bild: Newsec.

- Vi är mycket glada och stolta över att kunna stärka vårt strategiska erbjudande inom retailområdet genom att rekrytera Ann-Marie Johansson som analyschef. Det är ett viktigt steg i vår strategi att bygga upp ett ledande och professionellt team inom rågivning, analys och utveckling av köpcentra och handelsplatser. Vi har en uttalad ambition att satsa framåt och denna rekrytering förstärker vårt analyserbjudande på bästa sätt, säger Ann-Charlotte Lydén, chef för Newsec Retail.

Ann-Marie kommer närmast från Centrumutveckling där hon varit vice vd och analyschef. Hon har tidigare verkat inom Inter Ikea Centre Group med bas i Köpenhamn som analyschef samt som marknadsanalytiker på Synovate/Ipsos (fd TEMO).

- Jag ser fram emot att få arbeta i en nyckelroll i ett företag som ligger i framkant och som har ett heltäckande erbjudande, säger Ann-Marie Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige