Image
Bild: Midroc.

Midroc hyr ut 3 700 kvadratmeter i centrala Stockholm

Uthyrning Midroc har tecknat ett hyresavtal med The Boston Consulting Group (BCG). Avtalet omfattar 3 700 kvadratmeter kontorslokaler i Midrocs fastighet Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i Stockholm.
Publicerad den 7 Januari 2013
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties. Bild: Midroc.
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties.

BCG är ett globalt managementkonsultföretag och företaget kommer att flytta sitt Sverigekontor från nuvarande lokaler på Skeppsbron till den nya etableringen. Avtalet löper till och med 2021.
- Vi har nu slutfört en omfattande ombyggnad av den profilstarka och kulturhistoriskt intressanta fastigheten. Intresset har varit stort och nu återstår endast drygt 1 000 kvadratmeter att hyra ut, säger Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate.
- Vi växer och behöver lokaler som håller för våra tillväxtambitioner. Vid Gustav Adolfs torg 18 får vi fantastiskt fina lokaler som erbjuder en bra arbetsmiljö med smarta arbetsplatslösningar, säger Johan Öberg, vd och delägare på BCG Sweden.
Ytterligare hyresgäster i fastigheten vid Gustav Adolfs torg är Bizkit, Handelsbanken, Green Hill, Mynthandeln och Restaurang Naglo.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige