Image

Martin Tufvesson har avlidit

Sverige Martin Tufvesson, fastighetsansvarig inom AMF:s kapitalförvaltning, avled i helgen.
Publicerad den 1 December 2015
Martin Tufvesson. Bild: AMF
Martin Tufvesson.

- Det är med stor sorg jag måste meddela att Martin Tufvesson har gått bort i helgen. Det är en chock att plötsligt förlora en omtyckt vän och uppskattad kollega. Han har betytt otroligt mycket för många av oss på AMF Fastigheter och präglat vårt bolag. Det är svårt att ta in och förstå att han ryckts bort. Han efterlämnar hustru och två söner. Våra tankar går nu främst till Martins familj och närstående, skriver Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter i ett mejl till Fastighetssverige.

Martin Tufvesson, 57, rekryterades till AMF Fastigheter 2010. Han kom då närmast från Savills, där han var vd och delägare.

På AMF Fastigheter var han transaktionschef och även vice vd. I november 2014 utsågs han till fastighetsansvarig inom AMF:s kapitalförvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Blankare tar position i storbolag

Bolag Under sommaren har flera blankare för första gången tagit position i ett av Stockholmsbörsens största fastighetsbolag. Sammanlagt är 2,69 procent av bolagets aktier blankade i nuläget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY