Image

Magnentus hyr ut 1 600 kvadratmeter

Uthyrning Magnentus-koncernen har tecknat ett femårigt hyresavtal med Ideal of Sweden om cirka 1 600 kvadratmeter kontor i kv Gripen 9, före detta Pub Wasa vid Gamla Torget i Norrköping.
Publicerad den 20 December 2018
Annons
Image

– Denna del av fastigheten är under totalrenovering, och lokalerna anpassas helt efter Ideal of Swedens önskemål. Detta är ytterligare en prestige-hyresgäst för oss, och vi är väldigt glada att Ideal of Sweden fortsätter att växa inom vårt fastighetsbestånd och satsar på Norrköping för fortsatt expansion. Det var inte helt självklart att succéföretaget Ideal of Sweden skulle välja Norrköping för fortsatt expansion, men vi har presenterat ett spännande kontorskoncept som vi valt att döpa till House of Ideal, säger Magnus Malm på Magnentus.

– Det blir en väldigt modern och spännande insida bakom en vacker gammal fasad. Norrköping har många fördelar man inte kan få i en stor stad som Stockholm, parkering är en av dessa viktiga faktorer, fortsätter Emma Lindholm på Magnentus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige