Image

Lundbergs hyr ut till Polarn O Pyret

Uthyrning Polarn O Pyret öppnar en ny butik i Lundbergs galleria Gränden i Linköping i slutet av oktober.
Publicerad den 25 September 2014
Lundbergs hyr ut till Polarn O Pyret i gallerian Gränden i Linköping. Bild: Lundbergs
Lundbergs hyr ut till Polarn O Pyret i gallerian Gränden i Linköping.

- Vi är glada över att få möjlighet att öppna på ett så pass attraktivt läge som Gränden i Linköping. Vi väljer våra butikslägen med stor respekt för kundströmningar och Gränden med sitt breda utbud av aktörer är helt rätt läge för Polarn O Pyret, säger Anders Wiberg, vd på Polarn O Pyret.

Gränden, med 36 butiker, ligger i centrala Linköping och har ett brett utbud inom mode, hem, fritid, café och restaurang i tre plan.

- Det är mycket glädjande att Polarn O Pyret valt oss som hyresvärd och väljer att etablera sig i Gränden. Vi ser hela tiden över gallerians butiksmix och genom Polarn O Pyret förstärker vi nu gentemot den yngre målgruppen, säger Daniel Andersson, chef för Fastighets AB L E Lundbergs verksamhet i Linköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige