Image

KLP hyr ut i Frösundavik

Uthyrning KLP Fastigheter hyr ut restaurang och konferensanläggning i Frösundavik,Solna, till Eurest, en del av Compass Group AB.
Publicerad den 20 November 2013

- Vår nya konferensanläggning har ett ypperligt läge såväl kommunikativt som med tanke på de vackra omgivningarna. Eurest ser verkligen fram emot att bidra med en härlig matupplevelse och en hög service till våra nya gäster, säger Caroline Valjemyr på Eurest.

- Vi hälsar Eurest varmt välkomna till vår fastighet i Frösundavik. Huset är en modern klassiker där kommunikation, ljus och god arbetsmiljö ligger i fokus. Nu tillförs ett nytt dynamiskt restaurangkoncept, "Puur", och det känns extra spännande att vara först ut i Sverige med det, säger fastighetschef Monica Hägg Svärdman på KLP Fastigheter.

I fastigheten är sedan tidigare bland annat CSC, Merck, Enaco och Servier hyresgäster. Under första kvartalet 2014 flyttar SAS tillbaka till Frösundavik med cirka 1 000 personer och den fristående byggnaden som just nu anpassas för det franska energiteknikföretaget Schneider Electric kommer att rymma cirka 250 aktivitetsbaserade arbetsplatser.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige