Image

Jörgen Johansson ny vd för Wäst-Bygg

KARRIÄR Jörgen Johansson, 47, har utsetts till ny vd för Wäst-Bygg AB. Johansson kommer närmast från Peab där han är regionchef för anläggningsverksamheten i Väst. Han tillträder sin nya tjänst i juni.
Publicerad den 17 Mars 2008

Jörgen Johansson är fostrad inom ABV/NCC, Peab och inom lagidrotten.

- Wäst-Bygg har ett gott namn och är starkt som varumärke. Jag vill bidra till att Wäst-Bygg fortsätter att utvecklas som ett modernt byggföretag och kommer självklart att verka för att bevara och ytterligare förstärka varumärket, säger Jörgen Johansson.

Patrik Ivarson, koncernchef för Wäst-Bygg Gruppen, kommenterar:
- Jag känner att vi har hittat en ledare för vår byggrörelse som har både den rätta erfarenheten och kapaciteten samt en vilja att växa och utveckla bolaget vidare tillsammans med oss övriga Wäst-Byggare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige