Image
Sollentuna.
Sollentuna. Bild: Robin Hayes

JM Entreprenad säljer i Sollentuna

Transaktioner JM Entreprenad har avtalat om försäljning av fastigheten Eldhavet 1.
Publicerad den 25 November 2019

Affären uppgår till 24 miljoner kronor. Fastigheten är belägen inom Norrsätra verksamhetsområde i Sollentuna kommun, cirka 20 kilometer norr om centrala Stockholm. Tillträde för köparen sker, och likvid erhålls, under det fjärde kvartalet 2019. Försäljningen medför ett positivt resultat om sju miljoner kronor som kommer att redovisas som resultat av fastighetsförsäljning under det fjärde kvartalet 2019 inom affärssegment JM Entreprenad.
Försäljningen av fastigheten är ett led i vidareutvecklingen av fastigheterna inom Norrsätra tillsammans med Sollentuna kommun.
– Fastigheten utgör vårt sista innehav inom området som nu lämnas över till ny ägare som sedan tidigare sett stor potential för området och som vi fört dialog med under en tid, säger Sören Bergström, vd för JM Entreprenad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige