Image

Jesper Göransson blir koncernchef för Peab

Karriär Jesper Göransson, som sedan i mars har varit tillförordnad vd och koncernchef för Peab, har nu utsetts till ordinarie koncernchef.
Publicerad den 20 Augusti 2013
Jesper Göransson. Bild: Peab
Jesper Göransson.

Jesper Göransson tillträder med omedelbar verkan. Han har arbetat i Peab sedan 1996 och har bland annat varit vice vd och medlem i Peabs koncernledning sedan 2006.

- Jesper har sedan han tillträdde som tillförordnad koncernchef visat den handlingskraft som Peab behöver. Det kraftfulla åtgärdsprogram som offentliggörs idag är ett bra exempel på detta. Peabs styrelse har tillsammans med Alumni i Malmö, genomfört en omfattande sökprocess och då kommit fram till att Jesper med sin kompetens och erfarenhet är den bästa kandidaten att leda koncernen framöver, säger Peabs styrelseordförande Göran Grosskopf.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige