Image

ING säljer fem fastigheter

Transaktioner ING Reim Nordics AB säljer fem fastigheter på olika orter. Fastigheterna har en total area om knappt 8 000 kvadratmeter. Direktavkastningen uppgår till cirka 7,5 procent.
Publicerad den 13 Januari 2011

Det är fonden ING Nordic Property Fund (ING NPF) som säljer fastigheterna som ligger i Lindesberg, Boxholm, Norrköping, Kinda och Kolmården. Köpare är en privatperson.

Affären omfattar fem förvaltningsfastigheter innehållande handel, med hyresgäster som Coop och Posten.

- Affären ligger helt i linje med ING NPF:s strategi att renodla fastighetsportföljen. Vi har valt att sälja de aktuella fastigheterna då de inte omfattas av vår långsiktiga strategi, säger Johan Bråkenhielm, investeringsansvarig på ING Reim Nordics.

Nordier Property Advisors var rådgivare åt ING Reim Nordics AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY