Image

Industrihus renodlar - säljer fastighet i Västerås

Transaktioner Industrihus i Västerås säljer fastigheten Slånbäret 2 i Västerås.
Publicerad den 15 December 2014

Slånbäret 2 är en mindre kontorsfastighet på området Bellevue i Västerås.

- Skälet är att Industrihus vill satsa fullt ut på andra typer av fastigheter på dom östra stadsdelarna i Västerås, där Industrihus har flera affärer på radarn. Vi följer vår plan och avyttrar denna fastighet för att kunna växa ännu mer på Hälla-området, både med förvärv och utveckling av befintligt bestånd. Efterfrågan på lokaler är stark och vi har många bra förfrågningar som vi vill landa, säger vd Bosse Karlsson.

Ägarbytet sker den 15 jan 2015 och ny ägare till Slånbäret 2 blir Aros Kronan AB som är ett lokalt fastighetsbolag i Västerås.

Hockeystjärnan Nicklas Lidström gick nyligen in som delägare i Industrihus i Västerås.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige