Image
Nicklas Lidström.
Nicklas Lidström. Bild: Hyse

Hockeystjärna till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm En av världens mest framgångsrika hockeyspelare, Nicklas Lidström, kommer att intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.
Publicerad den 13 Oktober 2014
Nicklas Lidström. Bild: Hyse
Nicklas Lidström.

Nicklas Lidström är fostrad i Västerås IK Hockey, har haft en lång karriär i Detroit Red Wings som lagkapten, har blivit vald till NHL:s bäste back sju gånger och har såväl OS-guld som VM-guld på meritlistan. För ett par år sedan lade han dock skridskorna på hyllan – och nu är det bland annat fastigheter som gäller: Nicklas Lidström har tillsammans med Patrik Mellgren och Johan Ekholm i deras gemensamma bolag NJP Invest AB, investerat i Industrihus i Västerås AB, som är ett starkt lokalt växande fastighetsbolag i Västerås med inriktning på industrifastigheter.

Industrihus har emitterat nya aktier och NJP Invest AB har köpt en betydande post där övriga ägare är Lasse Pettersson, Maria Wallin och Bosse Karlsson.

- Jag har varit intresserad av fastigheter i flera år och började redan under min aktiva NHL-karriär att planera för en investering av det här slaget. Så när möjligheten dök upp i somras så var det bara att köra, säger Nicklas Lidström.

Varför blev det just en investering i fastighetssektorn?
- Det är en trygg och säker investering och Industrihus i Västerås har ett intressant koncept och planerar att bli en större aktör på marknaden.

Finns det några paralleller mellan hockey och fastighetsbranschen?
- Ja, i hockey så måste alla hjälpas åt och jobba som ett lag för att nå framgång. Det är precis på samma sätt om man jobbar i fastighetsbranschen, eller i näringslivet i stort.

Nicklas Lidström kommer att intervjuas under Fastighetsmarknadsdagen. I övrigt ser han fram emot en fullspäckad dag där han kommer snappa upp en hel del ny kunskap om fastighetsmarknaden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige