Image
Gustaf Cederschiöld och Fredrik Ulvenfalk Berg.
Gustaf Cederschiöld och Fredrik Ulvenfalk Berg. Bild: Hellström

Hellström satsar på entreprenadrättsavdelning

Juridik Hellström Advokatbyrå gör nu en storsatsning på att bygga upp en ledande svensk entreprenadsrättsavdelning och värvar advokaterna Fredrik Ulvenfalk Berg och Gustaf Cederschiöld som ska leda Hellströms entreprenadrättsgrupp.
Publicerad den 12 Januari 2017

De båda tillträder som partners på Hellström Advokatbyrå från och med hösten 2016. De kommer närmast från AG Advokat (tidigare Andersson Gustafsson Advokatbyrå) där de har varit verksamma som advokater i sju år, specialiserade på fastighets-, entreprenad- och konsulträtt.

- Det är ett mycket spännande och stort steg för firman. Fredrik och Gustaf har imponerande meriter och kommer att placera Hellström Advokatbyrå bland de främsta i Sverige även inom entreprenadjuridik, säger Mats Hellström.

Hellström är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan 1991 lämnat juridisk rådgivning till svenska och internationella klienter. I dag arbetar 30 advokater och jurister på Hellström. Entreprenadgruppen kommer, tillsammans med Hellströms övriga team av specialister inom affärsjuridik, fortsatt att erbjuda sina klienter fullservice inom entreprenadrätt, konsulträtt, tvistelösning och därutöver samtliga andra affärs- och bolagsrättsliga frågor som Hellström arbetar med i Sverige och internationellt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige