Image

Han efterträder Bergenstråhle på Skanska

Bolag Fredrik Lantz har utsetts till ny uthyrnings-och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm. Han efterträder Fredrik Bergenstråhle som utsetts till ny vd för bolaget.
Publicerad den 13 Juni 2018
Fredrik Lantz. Bild: Skanska Fastigheter
Fredrik Lantz.

Fredrik Lantz har en lång erfarenhet från Skanska där han arbetat med fastighetsutveckling i 20 år i roller som bland annat fastighetschef och transaktionschef. De senaste åren har han fokuserat på marknadsföring och uthyrning av projektområdet vid Solna station där första etappen Solna United kommer att stå klar hösten 2019.

– Jag är väldigt glad att Fredrik tar sig an denna roll. Han har en bred och gedigen erfarenhet inom fastighetsutveckling och ett starkt engagemang i frågor om framtidens arbetsplatser. Den kombinationen kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling, säger Fredrik Bergenstråhle, vd för Skanska Fastigheter Stockholm.

Fredrik Lantz tillträdde tjänsten som ny uthyrnings- och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm den 11 juni.

– Jag ser fram emot att få leda arbetet med att erbjuda attraktiva arbetsplatser till våra framtida hyresgäster. Vi har flera spännande projekt på gång i Stockholm, säger Fredrik Lantz.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige