Image
Hur ser framtiden ut för Göteborg som evenemangsstad? Missa inte Patrik von Corswant, Mikkey Dee, Camilla Nyman, Rikard Ljunggren och Magnus Hallberg på seminariet Göteborg 400+ den 21 maj!
Hur ser framtiden ut för Göteborg som evenemangsstad? Missa inte Patrik von Corswant, Mikkey Dee, Camilla Nyman, Rikard Ljunggren och Magnus Hallberg på seminariet Göteborg 400+ den 21 maj!

Göteborg 400+: Stort fokus på evenemangsstaden

Göteborg 400+ Göteborg har med sitt evenemangsstråk goda förutsättningar för att vara en attraktiv turist-, hotell- och evenemangsstad. Samtidigt är arenorna gamla och omoderna. På seminariet Göteborg 400+ tas ett ordentligt grepp om evenemangsstaden Göteborg i framtiden, bland annat med stadens rockstjärna Mikkey Dee.
Publicerad den 10 Maj 2019

Fastighetsbranschens framtidsseminarium Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel den 21 maj. Du ser programmet här och du anmäler dig här, senast på onsdag!

Bland annat tas ett stort grepp om framtidens evenemangs- och turiststad. Patrik von Corswant, projektledare på Stadsledningskontoret berättar om stadens planer för evenemangsstråket – med tio miljoner besökare varje år är det staden kanske mest kraftfulla turistmagnet. Nu finns det planer för en rejäl ansiktslyftning av området med nya arenor, sport/rekreationscenter, upplevelsecenter, kommersiella lokaler, hotell och bostäder i ett av framtidens mest attraktiva lägen.

Dagen avslutas sedan med ett panelsamtal om hur evenemangsstaden ska utvecklas. Paneldeltagarna är:
# Mikkey Dee, trummis i Scorpions och tidigare i Motörhead och med erfarenhet av spelningar på stora arenor runt om i hela världen.
# Camilla Nyman, ansvarig för Elite Hotels i Göteborg och före detta vd på Göteborg & Co.
# Rikard Ljunggren, näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna.
# Magnus Hallberg, evenemangschef på Göteborg & Co.

Bland de övriga talarna märks bland andra poeten Marcus Birro, Fastpartners vd Sven-Olof Johansson, Kungsledens vd Biljana Pehrsson, kommunstyrelsens ordförande Axel Josefson och stadsarkitekt Björn Siesjö. Du hittar samtliga medverkande här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige