Image
Göteborg 400+
Hur ser framtiden ut för Göteborg som evenemangsstad? Missa inte Patrik von Corswant, Mikkey Dee, Camilla Nyman, Rikard Ljunggren och Magnus Hallberg på seminariet Göteborg 400+ den 21 maj!

Göteborg 400+: Stort fokus på evenemangsstaden

Göteborg 400+ Göteborg har med sitt evenemangsstråk goda förutsättningar för att vara en attraktiv turist-, hotell- och evenemangsstad. Samtidigt är arenorna gamla och omoderna. På seminariet Göteborg 400+ tas ett ordentligt grepp om evenemangsstaden Göteborg i framtiden, bland annat med stadens rockstjärna Mikkey Dee.


råttor.jpg

Stora problem med råttor i Göteborg

Göteborg Råttor är ett stort problem i Göteborg. Det visar en ny undersökning från Fastighetsägarna. Över 70 procent av de fastighetsägare som svarat på en enkät uppger att de haft problem med råttor det senaste fem åren. Råttsanering pågår i varannan fastighet. Hjälpen från kommunen anses bristfällig.


”Det råder ingen brist på kapital”

Bygg/Arkitektur De tio största bolagen i Göteborg är beredda att investera tolv miljarder kronor i Göteborg de närmaste fem åren, enligt Fastighetsägarna, som ställer detta i relation till regeringens satsning på 3,2 miljarder om året i subventioner för att få fart på byggandet av små lägenheter.


Fastighetsägarna: Göteborg går miste om miljardinvesteringar

Göteborg Enligt en ny undersökning från Fastighetsägarna GFR finns en stor investeringsvilja bland medlemmarna. Men kommunen pekas ut som det främsta hindret för nybyggnation.


Fastighetsägarna GFR förstärker inom näringspolitik

Karriär I mars tillträder Rikard Ljunggren som ny näringspolitiker på Fastighetsägarna GFR:s kontor i Göteborg. Tillsammans med Lena Hasslöf Gustafsson kommer han att bilda ett team med helhetsansvar för den näringspolitiska verksamheten i Göteborgsregionen.