Image
Pontus Hellström och Carl-Fredrik Andersson.
Pontus Hellström och Carl-Fredrik Andersson. Bild: Gatun Arkitekter

Gatun Arkitekter utökar teamet

Bolag Trots larm om en trögare marknad utökar Gatun Arkitekter teamet med två nya medarbetare. Det är affärsområdena handel och bostäder som stärks då Gatun Arkitekter tar in Pontus Hellström och Carl-Fredrik Andersson.
Publicerad den 16 Oktober 2019

Pontus Hellström är arkitekt och kommer närmast från Vera Arkitekter. Han besitter en eftertraktad kompetens inom såväl hyres- som bostadsrätter.
Carl-Fredrik Andersson har tidigare arbetat med handelsfastigheter i tidiga skeden hos Wester + Elsner, och har även en stor kunskap inom 3D-fastighetsbildning.
– Vi ser inte en avmattning av marknaden, säger vd:n Ari Leinonen, istället behöver vi utöka vårt team för att kunna svara upp mot kundernas efterfrågan. Carl-Fredrik och Pontus börjar omgående och kommer i huvudsak att stärka vårt erbjudande inom handel och bostäder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunen behöver investera en miljard – kan sälja Saltsjöbad

Ekonomi/Finansiering Ystad kommun behöver investera närmare en miljard kronor det närmsta året – men några lån för att finansiera det hela är inte aktuellt. I slutet av november kommer därför partierna i kommunen att samlas för att diskutera vilka kommunala fastigheter som skulle kunna säljas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY