Image
Claes Hielte, Staffan Dahlén, Annie Lilja och Johan Östberg ansluter till Cushman & Wakefield
Claes Hielte, Staffan Dahlén, Annie Lilja och Johan Östberg ansluter till Cushman & Wakefield Bild: Cushman & Wakefield

Fyra nya till Cushman & Wakefield

Karriär Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med fyra nya medarbetare i Stockholm: Claes Hielte, Staffan Dahlén, Annie Lilja och Johan Östberg.
Publicerad den 11 Juni 2019

Claes Hielte har anställts som associate och ansluter till teamet 17 juni. Claes kommer närmast från en tjänst som director på JLL, där han arbetat med värdering och strategisk rådgivning med fokus på bostadssegmentet. Han har tidigare erfarenhet från mark- och exploateringsfrågor från sin tid som konsult på Torkel Öste Fastighetskonsulter. Han har en kandidatexamen i ekonomi från Högskolan i Gävle.

Staffan Dahlén har anställts som senior valuer och har påbörjat sin anställning i Göteborg men kommer från och med oktober att arbeta på Stockholmskontoret. Han har mångårig erfarenhet av transaktioner och värdering. Han kommer närmast från en anställning på Savills som associate director och har tidigare arbetat för Stena Fastigheter som transaction manager och innan dess som fastighetsekonom på Uppsalahem. Han har en civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad från Chalmers Tekniska Högskola.

Annie Lilja har anställts som senior valuer och påbörjar sin anställning i september. Hon har tidigare arbetat för Swedavia där hon haft flera olika roller och senast ansvarat för kapitalanalys. Innan dess har hon arbetat för Deloitte och Venue Retail Group. Hon har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Johan Östberg stärker upp teamet i rollen som analytiker. Johan är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola och har bland annat erfarenhet från Svefa och Lantmäteriet.

Anders Elvinsson, chef för Valuation & Advisory på Cushman & Wakefield:
– Vi upplever ett starkt intresse för initierade analyser och strategisk rådgivning kopplat till våra värderingstjänster. I den föränderliga värld vi lever så gäller det att hela tiden ha fokus på framtidens fastighetsfrågor och tillföra kunden nya insikter och idéer. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden.

Cushman & Wakefield värderar årligen över 4 200 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1 100 miljarder kronor på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal analyser av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige