Image

Flera nya konsulter till Real Competence

Bolag Marielle Almgren, Jessica Gräsberg, och Jens Palmö blir nya interimskonsulter i Stockholm och Sanna Herre är ny medarbetare på kontoret i Falun.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Sanna Herre, Marielle Almgren och Jessica Gräsberg är nya medarbetare på Real Competence. Bild: Real Competence
Sanna Herre, Marielle Almgren och Jessica Gräsberg är nya medarbetare på Real Competence.

Marielle Almgren är civilingenjör från KTH och har en gedigen bakgrund som bland annat projektledare transaktion och som analytiker på Kungsleden. Jessica Gräsberg har lång erfarenhet inom Jernhusen som bland annat uthyrare och controller.

Jens Palmö är civilekonom och har tidigare arbetat som redovisningsekonom och junior controller för fastighetsbolag.Sanna Herre har läst ekonomi- och fastighetsteknikprogrammet vid Högskolan i Gävle och har erfarenhet som fastighetsförvaltare och som fastighetsmäklare.

– Det känns väldigt bra att kunna välkomna dessa duktiga och erfarna fastighetsekonomer till Real Competence. Vi känner en fortsatt stark efterfrågan och vi ser fram emot att jobba tillsammans med dem i såväl deras nuvarande som framtida uppdrag, säger vd Jens Johansson

– Även vår rekryteringsverksamhet har en ökad efterfrågan och vår fasta förankring i fastighetsbranschen, både vad gäller kompetens och nätverk, samt vår spetskompetens inom HR gör oss väl skickade att möta denna efterfrågan, säger Jens Johansson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige