Image

Fedex till Mölnlycke Logistikpark

Uthyrning Fedex etablerar sig på Mölnlycke Logistikpark. – Det var det centrala läget i regionen samt närheten till både Landvetter flygplats och Göteborg som avgjorde Fedex val. Detta i kombination med att vi kunde leverera den lösning de önskade på bara fyra månader, en högeffektiv omlastningscentral på 1 700 kvadratmeter, säger Joakim Garfvé på Mölnlycke Logistikpark.
Publicerad den 17 Oktober 2012
Joakim Garfvé. Bild: Mölnlycke Logistikpark. Bild: Next Step Group
Joakim Garfvé. Bild: Mölnlycke Logistikpark. Mölnlycke Logistikpark. Bild: Mölnlycke Logistikpark
Mölnlycke Logistikpark.

- Det här är en fantastisk bekräftelse för området och ett ytterligare exempel på fördelarna med läget samt vår idé att erbjuda optimerade lösningar med kort färdigställandetid. Vi hälsar Fedex mycket välkomna till oss, säger Joakim Garfvé.

Med 90 000 fordon, 660 flygplan och en del annat till hjälp ser Fedex över 300 000 medarbetare till att nio miljoner försändelser utförs varje dag i 220 länder.

Mölnlycke Logistikpark AB ägs och utvecklas av Next Step Group och Skagen Fastighets AB. Den ligger längs riksväg 40 emellan Göteborg och Landvetter Flygplats. Andra företag på området är Apoteket, Easton Hockey, GB Glace, Svenska Retursystem med flera.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige