Image

Fastighetskvinnan: Anmälan stänger i dag

Fastighetskvinnan Kristina Alvendal, Ingalill Berglund, Sofia Falk, Helena Ekman, Mona Finnström, Anette Frumerie, Åsa Henninge, Kerstin Hessius, Pia Höök, Wonna I de Jong, Maria Ingelsson, Agneta Jacobsson, Anna Kullendorff, Julie Lam, Eva Landén, Kerstin Lindberg Göransson, Farnaz Mortazavi, Veronica Palmgren, Biljana Pehrsson, Maria Rankka, Therese Rattik, Madeleine Rietschel, Nyamko Sabuni, Ylva Sarby Westman, Kristina Sawjani, Anneli Schöldström, Johanna Skogestig, Helena Stålnert, Cecilia Söderström, Lena Törner, Petra Wester, Tina Zetterlund och Annika Winsth. Där har du de medverkande på seminariet Fastighetskvinnan 2014. I dag har du sista chansen att anmäla dig!
Publicerad den 28 Augusti 2014

Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm på onsdag, den 3 september.

Det är delvis ett klassiskt business-seminarium med inriktning på den kommersiella fastighetsmarknaden. Det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsarbete – och om hur ett framgångsrikt arbete inom de här områdena kan leda till bättre business.

Unikt för seminariet är att samtliga talare är kvinnor.

Du hittar programmet för seminariet här.

Du anmäler dig här. Anmälan stänger i kväll.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige