Image

Ingalill Berglund: "Så tog jag mig tillbaka"

Karriär Ingalill Berglund var vd för Atrium Ljungberg när den ovanliga sjukdomen gjorde att hon tappade känseln i både armar och ben, men även självbilden fick sig en rejäl törn. På seminariet Fastighetskvinnan berättade hon om vad som blev avgörande i vägen tillbaka till branschen, hur hon hoppas att hennes upplevelse kan inspirera andra och vad som händer nu när hon överlämnat vd-rollen på Axfast till Erik Lindvall.


Fastighetskvinnan

Storyn: Ingalill Berglund – den långa vägen tillbaka

Fastighetskvinnan Ingalill Berglund var vd för Atrium Ljungberg och en av branschens mest omtalade ledare när livet plötsligt vände – och hon befann sig i en sjuksäng, kunde inte gå och knappt använda händerna.
På seminariet Fastighetskvinnan berättar Ingalill Berglund om sin resa tillbaka till livet och toppositionerna i fastighetsbranschen. Hon är i dag tillförordnad vd på Axfast och sitter i ett flertal styrelser. Hur har erfarenheterna format henne som affärskvinna och hur ser framtiden ut?


Axfast: "Vi fortsätter fokusera på innerstan"

Bolag Axfast köper Boken 6 i centrala Stockholm. För Fastighetssverige berättar Ingalill Berglund, tillförordnad vd om vad det var som lockade med fastigheten och hur hon ser på att vara tillbaka i det operativa igen.


Skandia säljer i centrala Stockholm

Transaktioner Skandia Fastigheter säljer Boken 6 i centrala Stockholm efter att ha ägt fastigheten i mer än 30 år.


Två nya ansikten i Kungsledens styrelse – som får ny ordförande

Bolag Kungsledens valberedning föreslår inför årsstämman 2018 att Ulf Nilsson och Jonas Bjuggren väljs till nya styrelseledamöter. Dessutom föreslås Charlotte Axelsson bli ny ordförande.


”I slutändan ett enkelt beslut”

Karriär Den tidigare börs-vd:n Ingalill Berglund gör comeback i vd-rollen. Nu berättar hon varför läget är bättre än någonsin att ta sig an Axfast – och om det är aktuellt att fortsätta med operativa uppdrag i framtiden.


Ingalill Berglund tillbaka som vd

Bolag Ingalill Berglund kliver in från styrelserummet och blir tillförordnad vd för Axfast. Detta sedan ordinarie vd:n Erik Lindvall begärt tjänstledigt i ett år.


Berglund tar nytt tungt styrelseuppdrag

Karriär Atrium Ljungbergs tidigare vd Ingalill Berglund tar plats i styrelsen för Bonnier Fastigheter.


”Det är den här vägen jag har valt”

Sverige Tidigare Atrium Ljungberg-vd:n Ingalill Berglund berättar för Fastighetssverige om vägen tillbaka från sjukdomen, hennes nya liv – och vad som lockade med styrelseplatsen i Kungsleden.


Ingalill Berglund till Kungsledens styrelse

Bolag Ingalill Berglund, före detta vd för Atrium Ljungberg, föreslås ta plats i Kungsledens styrelse.


Ingalill Berglund invald i Junis styrelse

Karriär Juni Strategi stärker sin bolagsstyrelse genom att välja in Atrium Ljungbergs tidigare vd Ingalill Berglund som ny styrelseledamot.


Ingalill Berglund: ”Jag kommer att bli helt återställd”

Bolag Ingalill Berglund har varit sjukskriven sedan i september och lämnar nu vd-tjänsten i Atrium Ljungberg.
- Sjukdomstillståndet är temporärt, men jag vet inte hur lång tid det tar att komma tillbaka, säger hon till Fastighetssverige.


Annica Ånäs ny vd för Atrium Ljungberg

Bolag Styrelsen för Atrium Ljungberg har tillsammans med vd Ingalill Berglund träffat en överenskommelse om att Ingalill lämnar sin vd-roll i Atrium Ljungberg. Annica Ånäs, CFO och tillförordnad vd tar över som ordinarie vd.

Ingalill Berglund: ”Jag kommer att bli helt återställd”

Bolag Ingalill Berglund har varit sjukskriven sedan i september och lämnar nu vd-tjänsten i Atrium Ljungberg. - Sjukdomstillståndet är temporärt, men jag vet inte hur lång tid det tar att komma tillbaka, säger hon till Fastighetssverige.


Atrium Ljungberg sänker resultatprognos

Bolag Atrium Ljungberg sänker sin prognos för årets resultat före skatt och värdeförändringar från 940 till 930 miljoner kronor.


Fastighetskvinnan

Sagt på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Tisdagens seminarium Fastighetskvinnan på Grand Hotel bjöd på en mängd intressanta och tankeväckande funderingar och one-liners. Här är några av dem.


Fastighetskvinnan

Fullsatt i Spegelsalen – se bilderna här

Fastighetskvinnan Nästan 300 personer var på plats när den andra upplagan av seminariet Fastighetskvinnan genomfördes på Grand Hotel i Stockholm i går.


Lokalmarknadsdagen

Ingalill Berglund om Göteborgssatsningen

Lokalmarknadsdagen Atrium Ljungberg är stora i Stockholm, Malmö och Uppsala – men i Göteborg har man just genomfört sin allra första affär – och mycket mer är på gång. Hör bolagets vd berätta om planerna på Lokalmarknadsdagen den 10 september.


Atrium Ljungberg höjer vinstprognosen

Bolag Atrium Ljungberg höjer sin resultatprognos för 2015 till 940 miljoner kronor före värdeförändringar och skatt. Prognosen låg tidigare på 920 miljoner kronor.


Newsflash
Atrium Ljungberg gör i och med köpet av tre kontorsfastigheter om cirka 35 000 kvadratmeter för 897 miljoner kronor premiär i Göteborg.

Atrium Ljungberg premiärköper för 900 miljoner i Göteborg

Transaktioner Nu har Atrium Ljungberg genomfört sin första fastighetsaffär i Göteborg. Det handlar om tre stora kontorsfastigheter på Lindholmen. Värdet i affären uppgår till 897 miljoner kronor.


Atrium Ljungberg storsatsar

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Atrium Ljungberg har stora planer i Uppsala. På Fastighetsmarknadsdagen berättade vd Ingalill Berglund om dem.