Image

Atrium Ljungberg öppnar Göteborgskontor – han blir ansvarig

Karriär Atrium Ljungberg öppnar ett lokalkontor i Göteborg. Bolaget har rekryterat en marknadsområdeschef för Göteborg.
Publicerad den 27 Augusti 2015
Davis Bergström. Bild: Atrium Ljungberg
Davis Bergström.

Davis Bergström, närmast från AF Projektutveckling, blir chef för Atrium Ljungbergs nya marknadsområde Göteborg.

Bergström kommer närmast från AF Projektutveckling, där han har varit chef för fastighetsutvecklingen. Dessförinnan arbetade han i flera år för Swedavia på Landvetter.

Atrium Ljungberg, som sedan tidigare äger, driver och utvecklar fastigheter och områden i Stockholm, Malmö, Uppsala, är nu även etablerat i Göteborg. I juni tecknade bolaget avtal om att förvärva fastigheter om cirka 35 000 kvadratmeter uthyrbar yta på Lindholmen i centrala Göteborg med tillträde den 1 oktober i år.

Atrium Ljungberg vill fortsätta utveckla fastigheterna på Lindholmen med inriktning mot kultur och lärande, något som företaget redan har stor erfarenhet av i olika stadsutvecklingsprojekt i Stockholm, Uppsala och Malmö.

– Vår ambition är växa i Göteborgsområdet. Förvärvet på Lindholmen är ett första steg, säger Jonas Törnell, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.

- Med Davis Bergström i spetsen kommer vi långsiktigt förvalta och utveckla det befintliga beståndet samtidigt som vi söker fler och nya utmaningar i området.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige