Image
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget på Grand Hotel den 5 september.
Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Ylva Sarby Westman analyserar marknadsläget på Grand Hotel den 5 september.

Här är börs-vd:arnas marknadsspaningar

Fastighetskvinnan Fem av branschens börsbolag leds av kvinnor. På onsdag är de på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm. De håller varsin dragning om marknadsläget – nu presenterar vi ämnena de har valt. Har du ännu inte anmält dig så är det hög tid nu.
Publicerad den 30 Augusti 2018

Fastighetskvinnan är branschens inspirationsseminarium nummer 1 – ett brett fastighetsseminarium, unikt så tillvida att 90 procent av talarna är kvinnor.

Seminariet inleds med spaningar om marknadsläget från börs-vd:arna:

Annica Ånäs, Atrium Ljungberg: "Fördel att ta stora grepp – innovativ hållbar stadsutveckling"
Anette Frumerie, Besqab: "Nyckeln till bostadsmarknaden just nu: Yteffektivitet"
Eva Landén, Corem: "Citylogistik - slutkundernas behov driver utvecklingen"
Ulrika Hallengren, Wihlborgs: "Regionalt fokus en framgångsfaktor"
Ylva Sarby Westman, Kungsleden (vice vd): "Därför är hållbarhetsinvesteringar mycket lönsamma i dag"

Efter dragningarna följer en panel där de fem diskuterar marknadsläget vidare. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY