Image

Fastighetsarvtagare landets bäst klädda affärsman

Sverige - Tyvärr klär sig de flesta i fastighetsbranschen väldigt tråkigt. Det säger fastighetsarvtagaren som har utsetts till Sveriges bäst klädda affärsman av tidningen Café.
Publicerad den 27 September 2012
Christian Wallenstam. Bild: Dadbro. Bild: Dadbro
Christian Wallenstam. Bild: Dadbro.

Christian Wallenstam, 30, har utsetts till Sveriges bäst klädda affärsman av tidningen Café.

Han äger 1,63 procent av kapitalet och 0,86 procent av rösterna i Wallenstam, men driver till vardags investmentbolaget Dadbro, tillsammans med sin bror och far.
Hans hustru Sofia Wallenstam ligger tillsammans med sina systrar bakom klädmärket Dagmar, vilket är den främsta förklaringen till att han har bra koll på modet, skriver Dagens Industri.

- Jag ska vara ärlig och säga att utan Sofia hade jag aldrig fått det här priset. Hon har inspirerat mig till allting och det är fortfarande hon som är min främsta stilguide, säger Christian Wallenstam till DI.

- Tyvärr klär sig de flesta i fastighetsbranschen väldigt tråkigt. Jag försöker tänka utanför boxen, men jag väljer kläder utifrån vad jag har för schema för dagen. Som förra veckan när vi skulle träffa banken och göra en fastighetsaffär, då slänger även jag på mig en mörkblå kostym, det är ju nästan lag på det. Men jag ser till att den sitter bra och jag har ett par snygga skor till. Och jag vägrar bära slips, säger han.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige